A Soraya-fiókod és az adataid törlése
Ez egy fordítás. Eltérés esetén a német nyelvű változat az irányadó.
Soraya-fiókodat és a hozzá tartozó összes személyes adatot bármikor törölheted. Ennek két módja van:
Ha be tudsz jelentkezni, ez a leggyorsabb:
A fiókod és a hozzá tartozó adatok ezzel azonnal és véglegesen törlődnek.
Ha már nem tudsz bejelentkezni, vagy már nincs telepítve az alkalmazás, küldj egy egyszerű üzenetet „Fiók törlése” tárggyal erre a címre:
Kérjük, arról az e-mail-címről írj, amellyel a Soraya-fiókodat regisztráltad, hogy azonosítani tudjuk a kérést. A kérésedet haladéktalanul, legkésőbb 30 napon belül teljesítjük.
A fiókod törlésével a következő adatok véglegesen törlődnek:
A törlés után az adatok nem állíthatók helyre. A jogszabályi megőrzési kötelezettségek érintetlenek maradnak; az ilyen adatokat a határidők lejárta után töröljük.
További információt az adatvédelmi tájékoztatóban találsz.
← Vissza a Sorayához